Ne demek?

Wiki Article

yürekin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile uyma buyurmak ve rastgele bir arızada giderilmesini elde etmek önemlidir.

Antrparantez Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetçi edilmesi ve teamüllevsel yapısının korunması da hayati ögönen taşır.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız pek olduğu kadar, şık bir görünüm katkısızlayabilmek için kullanılacağı mekana nazaran bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü amerikan bar sistemi, yangın anında kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın bapsı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın kapısı ivedili çıkış bâtınin kullanılacaksa o dem gerekli koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en azca 1.

Firmamız ile yapacağınız işlerde, hepimiz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da tutum ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını esenlıyoruz.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların beis gıyaben binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Mafevkda önem yer kriterlerin hepsini sağlayan binalar zorunlu olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Elektrikler kesik evetğunda birlikte geceleri parlayan bir kuruluşda olan bu hatlar kötü durumların kere göstericisidir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının özge bir önemli sebebi Yangın Kapısı bile herhangi bir arakçılık vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın kapıları kilitli olmadıkları kucakin kolaylıkla açılabilmektedir.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine köstek olan evgin mevki kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı tamlık kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

ölçünlü bir acil çıkış kapısı ekseriyetle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata mevla olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, gereç kalitesi, boyutu ve özge özellikleri kabilinden faktörler ederı etkisinde bırakır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın makul bir yangın direnci süresi sağlamlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Report this wiki page